top of page

Om Oss

El-Con AS er en godkjent el-, samt ekom-installatør. Vi har en evigvarende kampanje på skifte eller montering av nye sikringsskap.

Vi ønsker å være Deres leverandør av dette, være seg store jobber for det offentlige, eller skifte av en enkel sikring. Vi ønsker å være best og billigst.

El-Con AS leverer alle tjenester innenfor elektro og ekom installasjon. Vi rådgir gjerne tidlig i prosessen. Vi leverer el-takst, rådgivning, el-installasjon, "el-sjekken", samt at vi har satt oss som mål; å være rimeligst uten at det går ut over kvaliteten, på å skifte ditt sikringsskap.

 

Vi tilbyr også gratis gjennomgang av deres borettslag/sameies IK-system og lovpålagte kontroll på det elektriske. Kontakt oss gjerne for et tilbud. Vi er også her garantert rimeligst.

 

For å lese mer om El-Con AS, besøk våres side. Vi håper vi får være med i prosessen når dere vurderer å skifte sikringsskap. Du kan også kontakte oss når du ønsker å installere et nytt sikringsskap, flytte sikringsskap eller du ønsker å oppgradere sikringsskapet du har i dag.

 

Vårt mål er å sikre at du har et strømnett og et sikringsskap som tilfredsstiller krav og som er tilpasset de behovene du har i din bolig eller bygning. Når du velger El-Con AS som din elektro-installatør eller for oppgradering av ditt sikringsskap, så velger du kvalitet. Benytt deg av våre tjenester i dag og sikre at din elektro-installasjon og ditt sikringsskap tilfredsstiller moderne behov og dagens krav.

Image by Einar Storsul
bottom of page